Kennismaking

Een eerste afspraak is altijd lastig, je weet niet of je met je klacht op het juiste adres bent en wat mijn behandelmethodes zijn. Daarom reserveer ik graag telefonisch even tijd voor je om vrijblijvend kennis te maken. Zodat je zelf kunt inschatten of ik iets voor je kan betekenen. Je bent van harte welkom!

Voor personen onder 18 jaar is het gebruikelijk dat de ouder meekomt.

Eerste behandeling: De eerste behandeling duurt ongeveer 90 minuten. We gaan samen in gesprek om zo een beter beeld te krijgen van waar je op dit moment tegen aan loopt en wat je hindert in het leven, zodat ik alles in kaart kan brengen en de juiste behandelmethode op kan stellen gevolgd door een behandeling.
Omdat ieder persoon anders is, heb ik geen standaardbehandeling maar bekijk per persoon wat er op dat moment nodig is.

Vervolgbehandeling: 60 minuten.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Dat is per persoon en klacht verschillend. Na elke behandeling wordt er samen gekeken of evt. een vervolg sessie nodig is.

Misschien ben je na een enkele behandeling al op weg geholpen of heb je meerdere sessies nodig om bij het gewenste resultaat te komen.

Reactie op de behandeling: Omdat ieder mens uniek is reageert iedereen anders op een behandeling. Na een behandeling kun je je moe voelen, het koud of warm hebben, emotioneel zijn.

Het is heel belangrijk om na een behandeling veel water te drinken om de afvalstoffen uit het lichaam af te voeren.
In de dagen/weken erna kun je de gevoelens heftiger ervaren omdat we het een en ander in beweging hebben gezet. Dit is de bewustwording in je systeem. Deze gevoelens worden, naar mate de tijd verstrijkt, minder.

Je mag altijd na je behandeling contact met me opnemen indien je met vragen zit, zodat ik even met je mee kan kijken/voelen om je weer op weg te helpen. Heb je fysieke en of psychische klachten, raadpleeg dan altijd eerst de dokter!!

Systeemwerk -/-  coaching ………. is geen vervanging van een medische behandeling.

Praktijk de Veerkracht