Coaching

1 op 1 begeleiding

Als je merkt dat je niet lekker in je vel zit, telkens weer dezelfde patronen tegenkomt en het gevoel hebt dat je niet echt vooruitkomt in het leven, dan kan 1-op-1 begeleiding uitkomst bieden. Misschien mis je die sprankel in je leven, voel je je moe en lusteloos, heb je constant een vol hoofd en ervaar je weinig energie en vreugde.

Wellicht ben je ook op zoek naar jezelf, naar wie je werkelijk bent en wat je echt wilt in het leven.

Het is prachtig om weer in verbinding te komen met jezelf, met je ware IK.

We hebben allemaal ervaringen opgedaan die ons hebben gevormd, bewust en onbewust. Hierdoor hebben we patronen en beschermingsmechanismen ontwikkeld om ons aan te passen aan de buitenwereld. Deze mechanismen hebben ons beschermd tegen oude pijn, zoals afwijzing, gemis, het gevoel er niet bij te horen of niet geliefd te zijn.

Maar soms kunnen deze overlevingsmechanismen ons belemmeren om ons authentieke zelf te zijn en ons leven te leiden zoals we dat willen.

Het is fijn om samen met iemand te kunnen kijken naar waar jij vastloopt in je leven, welke situaties steeds moeilijk voor je zijn en wat jouw rode draad is.

Door middel van zelfonderzoek, oefeningen en systemisch werk gaan we aan de slag om weer in verbinding te komen met jouw ware zelf en terug in je kracht te staan.

Met de juiste handvatten en tools krijg je weer grip op jouw leven en kun je jouw thema’s en patronen aanpakken. Het gaat erom dat je jouw leven leeft in plaats van alleen maar te overleven.

Soms kun je al een heel eind komen met slechts één sessie, maar soms zijn er meerdere gesprekken nodig. Samen gaan we ontdekken wat voor jou het beste werkt, wat jouw doelen zijn en wat je wilt bereiken. Misschien is een familieopstelling geschikt voor jou, of wellicht past een groeitraject beter, waarin je stap voor stap dieper in je eigen proces kunt duiken en tot de kern kunt komen.

 Voel je welkom.

Tarief per consult € 85,00 incl. BTW.

Coaching

Praktijk de Veerkracht