Ervaringen van klanten

Hé Wendy, Het was met momenten best pittig de opstelling,  maar het gaf zeker veel inzichten en “ a-ha”-momenten!  Was er blij mee! Mooi cadeau!   Ik voel dat het veel doet! Het zal zijn tijd nodig hebben, maar er is iets verschoven. Benieuwd wat het ons gaat brengen! Dank voor de fijne begeleiding 

Hé Wendy,🙏 Het was met momenten best pittig de opstelling,  maar het gaf zeker veel inzichten en “ a-ha”-momenten!  Was er blij mee! Mooi cadeau! Ik voel dat het veel doet! Het zal zijn tijd nodig hebben, maar er is iets verschoven. Benieuwd wat het ons gaat brengen! Dank voor de fijne begeleiding 🥰

Mijn eerste gedachte bij mediteren: nee joh, da’s niks voor mij. Echter omdat ik niet lekker in mijn vel zat en daarin toch stappen wilde ondernemen, uiteindelijk toch meegegaan naar Wendy. Ja, in het begin was het lastig om mee te komen, maar het was in ieder geval een lekker uurtje van rust, me-time! Dat was al de eerste openbaring en inmiddels gaat het mediteren soms heel goed, maar soms lukt het nog steeds niet. Inmiddels weet ik dat mijn onderbewuste wél alles op pikt en ik daardoor toch weer een kleine stap voorwaarts maak! Daarnaast heb ik ook een 1 op 1 traject voor persoonlijke groei gevolgd. Ook dit ging niet vanzelf, maar ik heb hier vele inzichten gekregen! Het is fijn dat Wendy je hierin aan de hand neemt en je ook de tijd geeft om te voelen waar de ‘pijn’ zit. In dit traject ook ups and downs, maar uiteindelijk altijd stappen maken waarin je groeit en jezelf beter leert doorgronden. Dank je wel, lieve Wendy!=

Ik denk dat wij energetisch veel hebben gedragen van onze voorouders en van elkaar… En dat door deze opstelling alles weer is teruggegeven naar bij wie het hoort… En dat zij daarom nu ook eindelijk zichzelf weer voelt.. En niet meer die ballast van anderen energetisch met zich mee draagt! Echt SUPER! Dank – dank – dank!

Ook bij mijn zusje is een ‘wonder’ gebeurd: ze voelde zich nog steeds enorm ellendig en zat in een heel diep dal liet ze mij 16 feb nog weten waarvan ze nog niet wist hoé eruit te kunnen komen. Toen heb ik 17 feb weer opstelling gedaan samen met jou en weer enorm veel terug gegeven… En echt waar: sindsdien voelt ook mijn zusje zich weer heel goed!

“En zo kijk ik naar het leven vooruit & in ontspanning!” Dit waren de woorden op 9 januari aan het einde van mijn opstelling over “foto-fobie”… En kijk eens wat een mooie reacties ik heb mogen ontvangen… Dankjewel lieve Wendy voor je super begeleiding hierin en jij weet iedere opstelling weer in de kern te raken waarna mijn systeem weer mag groeien en bloeien.. Ook bij mijn zusje is een ‘wonder’ gebeurd: ze voelde zich nog steeds enorm ellendig en zat in een heel diep dal liet ze mij 16 feb nog weten waarvan ze nog niet wist hoé eruit te kunnen komen. Toen heb ik 17 feb weer opstelling gedaan samen met jou en weer enorm veel terug gegeven… En echt waar: sindsdien voelt ook mijn zusje zich weer heel goed! Ik denk dat wij energetisch veel hebben gedragen van onze voorouders en van elkaar… En dat door deze opstelling alles weer is teruggegeven naar bij wie het hoort… En dat zij daarom nu ook eindelijk zichzelf weer voelt.. En niet meer die ballast van anderen energetisch met zich mee draagt! Echt SUPER! Dank – dank – dank! 💐❤️🙏 Liefs Janneke

1 op 1 opstelling gedaan bij Wendy, zenuwachtig en nieuwsgierig en spannend. Wendy stelde me meteen op mijn gemak door haar enthousiasme, humor en nuchterheid. Duidelijke uitleg ook heel fijn voor iemand zoals ik die graag alles wil weten. De opstelling was verhelderend en ontroerend. Ik voelde me terug kind ten op zichtte van mijn ouders, Ik was niet degene die de kar moest trekken in het gezin, maar ik mocht gewoon kind zijn. het koste wat moeite en tranen en soms deed het echt een beetje pijn. Maar ik nu een paar weken verder voel ik de verbinding met mijn ouders. Ik kan ze nu echt zien en zij mij ook. Het stroomt zoals jij dat zegt. Ik voel me lichter, helderder en vrijer. Ik hield al ziels veel van mijn ouders maar nu nog meer op een ander manier, vanuit gemak en rust. fijn om te ervaren wat h et doet als je gewoon op je eigen kind plek gaat staan. Dank je lieve Wendy voor de mooie inzichten en de begeleiding ik kom zeker nog eens terug en ik gun het iedereen om dit is te mogen ervaren om het leven weer te laten stromen. Thanks na de opstelling Voel ik me lichter, helderder, opgewekt en vrijer. Ik hield al ziels veel van mijn ouders maar nu nog meer op een ander manier, vanuit gemak en rust. Het leven lacht me toe HEERLIJK !!! Dank je lieve Wendy voor de mooie inzichten en de begeleiding

Ik heb laatst de kracht van de vrouwelijn gedaan bij Wendy, ik vond het best spannend, maar eenmaal binnen voelde het als een warm bad heel liefdevol en ongedwongen heb ik een mooie dag met nog 3 andere dames mogen ervaren, die mij veel heeft opgebracht. ik wens iedereen zo een dag toe. Dankjewel lieve Wendy😘

Wat een inzichten. Ik kan met een vraag bij je waar ik zo op vast liep in mijn leven. verwonderlijk wat er naar boven kwam, die had ik niet zien aankomen. Het heeft een paar dagen moeten bezinken, geestelijk en lichamelijk maar ik voel me 100 kilo lichter  en vrijer, luchtiger en alles is helderder . Ik sta weer in mijn kracht en voel dat ik het  leven weer aan kan gaan. Zo super!!! Wonderbaarlijk !!!!! Dikke dankjewel voor de inzichten.

Groeitraject. Via via kwam ik bij je terecht, ik wilde mijn leven terug, voelde me bang,onbegrepen,verwijderd van mezelf. Het leven voelde zwaar en zeker niet leuk. Leuke dagen waren er niet veel. De stap was groot om hulp te zoeken, al een paar keer met iemand gaan praten maar dat was het niet. Dus met lood in mijn schoenen naar de volgende die me evt kan helpen.. Je hoorde mijn verhaal aan zonder oordeel, en je luisterde, je stelde confronterende vragen maar ik voelde wel dat ik vrij uit kon spreken omdat je me begreep.Wat een opluchting. Dit zou misschien wel eens kunnen werken dacht ik. En dat heeft het gedaan, ik vond het soms zwaar en pittig maar je humor en luchtigheid voelde ik me gewoon mens en kon ik zelfs met me zelf lachen.  Nu zijn er meer leuke dagen, een werled van verschil.Ik wil je nogmaals bedanken voor alle s wat je me geleerd hebt.

Wat een mooie opstellingendag. Zenuwachtig wat het zou brengen. Bij binnenkomst een warm onthaal, voelde me meteen op mijn gemak bij Wendy. Het thema waar ik aan wilde werken kreeg ik niet helder in mijn hoofd, het zat er wel maar het was een warboel, wat wilde ik nu? Wendy neemt de tijd en met al haar  geduld en luisterend oor om zo tot de kern te komen. Die ik daarna wel duidelijk kon benoemen. De opstelling was zo mooi en duidelijk wat ik aan het doen ben, verhelderend, maar ook pijnlijk, en zelfs soms grappig dat ik om mezelf moest lachen. Ik kan iedereen aanraden om dit bij jou te komen ervaren. De luchtigheid, vakbekwaamheid en veiligheid, dank je wel voor deze ervaring, mijn dank is groot. Chantal

Hoi lieve Wendy,  na mijn  opstelling moest ik aan mijn familie denken, en voelde zoveel liefde stromen, het ontroerde mij om ECHT te voelen stromen hoeveel ik van hen houdt. Heel bijzonder. JVD

Opstelling: Wauw ik kan nog niet helemaal bevatten wat zich in de opstelling allemaal liet zien. Nu ander halve maand verder, voel ik me een Heel ander mens.Eindelijk mijn plek ingenomen, moet je dan 64 voor zijn hihi.Als je op de verkeerde plek staat stroomt het niet. Zoals jij dat zo mooi en helder hebt uitgelegd met al je geduld en vrolijkheid . Nu anderhalve maand verder.Voel ik het ! Ik voel het !Ik voel me vrouw, moeder, oma vriendin, kind noem maar op.Ik voel het lieve Wendy .Dus het stroomt !Bedankt voor de mooie inzichten, en bedankt voor je begrip, geduld en helderheid .:

Opstelling : Geen pijn meer in mijn linkerschouder, waar ik al jaren last van had. Het voelt zo vrij en blij in mij na de opstelling bij jou Ik kan nu werkelijk voelen dat ik de verantwoordelijkheid voor mijn leven WIL en KAN nemen Ik ben jou heel dankbaar omdat je me vol vertrouwen door dit uitdagende stuk hebt geleid DANK JE WEL❤️

Wauw! wat een mooie, intense dag! Met dankbaarheid kijk ik terug op deze verrijking. Voelde me bij binnenkomst heel welkom, een warme gezellige, ongedwongen sfeer, met kleine verassing, voelde als een warm, veilig nestje. Je gaat in diepe verbinding met jezelf, de andere vrouwen, en je voormoeders, die je ook beter gaat leren kennen, heel verassend wat je daar gaat ontdekken, zo leer je ook jezelf beter kennen en begrijpen. Het voelde echt als heel diep tot de kern gaan van hele oude pijnen, gehuild als een klein kind! Oude overtuigingen die toen gevormd zijn kwamen naar boven en heb ik mogen voelen en loslaten. Wat een bevrijding! Oude pijnen, angsten die al generaties doorgegeven worden heb ik terug kunnen geven aan de eigenaar, zodat ik nu met mijn eigen thema’s verder kan. Wendy neemt echt de tijd voor jou, en begeleid je hier met zoveel wijsheid en inzicht doorheen, zij voelt alles feilloos goed aan. En we hebben ook gelachen! heerlijk was dat! Ik was verrast over de uitkomst, en voelde me een heel stuk lichter aan het einde van deze bijzondere dag. Dankjewel lieve Wendy

Ruim een jaar geleden kwam ik bij je voor een familieopstelling. De inzichten die ik kreeg tijdens en na de opstelling waren voor mij zo verhelderend dat ik besloot om een “Groeitraject terug in verbinding met jezelf” bij je te gaan volgen. Je hebt een heel fijne manier van werken vanuit rust, professionaliteit en humor zijn de coachsessies bij jou altijd heel bijzonder. Inmiddels heb ik mijn Groeitraject afgerond, en ervaar ik dagelijks hoeveel mij dit gebracht heeft. De zelfkennis, zelfvertrouwen en tools die ik kreeg tijdens deze sessies zorgen ervoor dat ik op een andere manier kan en mag kijken naar mezelf. Dit gun ik iedereen.  En lukt het af en toe even niet want we zijn tenslotte allemaal mensen… dan ben jij er om weer even een duwtje in de goede richting te geven. Dank je wel hiervoor! Om vooral het lijntje met mijzelf te houden blijf ik regelmatig bij je langskomen, dit voor een geleide meditatie, of Groeien in de natuur of een bijzondere opstelling zoals De Magie van je Vrouwenlijn. Dankbaar en blij dat jij op mijn pad bent gekomen lieve Wendy!

Workshop Magie van de vrouwenLijn . Ik heb bij praktijk de veerkracht laatst de cursus ‘magie van de vrouwenlijn’ gevolgd. Wat was het fijn! Het was heel open en gemoedelijk. Niets moet en voel je vrij. Wendy is heel professioneel en weet wat ze doet. Ik heb vele inzichten gekregen en mooie dingen meegemaakt die dag. Inzichten waarmee ik verder kan in het leven. De gehele dag was goed ingedeeld. Het was afwisselend met vertellen luisteren naar elkaar, creatief, mediteren en opstellingen. Een aanrader voor iedereen voor persoonlijke groei!

Workshop de magie van de vrouwenlijn. Samen met mijn moeder bezocht ik de workshop magie van de vrouwenlijn bij Wendy De dag was niet alleen een kadootje door de attente, liefdevolle opzet en inrichting, vooral ook door Wendy’s professionele houding en doortastendheid. Zowel mijn moeder als ik kwamen bij heftige stukken uit. Door de veiligheid die Wendy bood en haar vertrouwen in mijn kracht kreeg ik ruimte om de pijn ten volle te ervaren: hij was heftig, maar oud en deels niet van mij, maar van een ander. Deze verhelderende inzichten geven mij concrete handvaten voor andere keuzes, ander gedrag en meer vrijheid. Dankjewel voor deze bijzondere dag, lieve Wendy.

Familie opstelling. Een paar maanden geleden heb ik een opstelling gedaan bij Wendy. Graag wilde ik meer verbinding met mijn dochter, zelf heb ik nooit een fijne verbinding gehad met mijn moeder en dat wilde ik met mijn dochter graag anders.   In de opstelling werd mij duidelijk dat ik zelf hier ook een aandeel en verantwoordelijkheid in had De eerste stap Die ik mocht nemen was dochter zijn van mijn moeder, op de juiste plek gaan staan in het systeem. Daar zat een ongelooflijke weerstand op, Boosheid en verdriet. Het was een pittige opstelling met mooie inzichten die Wendy met veel liefde, geduld, luchtigheid en duidelijke uitleg begeleide.   Nu een paar maanden verder pluk ik hier duidelijk de vruchten van. De verbinding  met mijn dochter is openen, liefdevoller en zoveel fijner. We zien elkaar nu echt!!!! Elke dag een beetje meer.   Lieve Wendy, dankbaar voor deze  mooie ervaring!

Familie opstelling. Terugkijkend op de opstelling, ik ben erg dankbaar voor wat de familie opstelling met me heeft gedaan. Toen ik daarvan thuis kwam heb ik nog veel gehuild. Het advies om het niet te delen heb ik opgevolgd, de sessie heeft me mooie inzichten gebracht. ’s Nachts heb ik over mijn moeder gedroomd, een droom waarin ik veel dankbaarheid voor haar voelde. Ook hebben we samen grapjes gemaakt. ’s Morgens bij het wakker worden was ik erg blij met die droom en besloot ik die middag naar mijn moeder te gaan. Toen ik bij hem voor de deur stond was ze blij mij te zien, ze had me al verwacht! Ik kon op een hele andere wijze naar haar kijken dan voorheen. Het voelde zo goed. Samen koffie gedronken en over van alles en nog wat gepraat. Met een dankbaar en blij gevoel ging ik na een uur weer naar huis. De vermoeidheid en het verdriet hebben plaatsgemaakt voor dankbaarheid en blijdschap. Dankjewel Wendy MvK

Lieve Wendy, Dankbaar voor je werkwijze, geduld en inzichten, het heeft me zoveel gebracht.  Via via ben ik bij je terecht gekomen,  ons eerst telefonische ontmoeting was heel fijn, je luisterend oor je begrip en je eerlijkheid. Dankbaar dat je het aandurfde om samen op pad te gaan. Het heeft me zoveel gebracht. De oefeningen, de inzichten, de tips ik maak er nog iedere dag gebruik van. Dankbaar!! H J

Familie opstelling. Een paar maanden geleden heb ik een opstelling gedaan bij Wendy. Graag wilde ik meer verbinding met mijn dochter, zelf heb ik nooit een fijne verbinding gehad met mijn moeder en dat wilde ik met mijn dochter graag anders. In de opstelling werd mij duidelijk dat ik zelf hier ook een aandeel en verantwoordelijkheid in had De eerste stap Die ik mocht nemen was dochter zijn van mijn moeder, op de juiste plek gaan staan in het systeem. Daar zat een ongelooflijke weerstand op, Boosheid en verdriet. Het was een pittige opstelling met mooie inzichten die Wendy met veel liefde, geduld, luchtigheid en duidelijke uitleg begeleide. Nu een paar maanden verder pluk ik hier duidelijk de vruchten van. De verbinding met mijn dochter is openen, liefdevoller en zoveel fijner. We zien elkaar nu echt!!!! Elke dag een beetje meer. Lieve Wendy, dankbaar voor deze mooie ervaring!

Daar komt een berichtje langs op instaggram:”vrouwenlijn”opstelling bij Wendy in België. Al langere tijd kennen we elkaar en wanneer dit berichtje oppopt resoneert het als een dikke vette JA. Een opstelling stond nog op het verlanglijstje van mij en een lieve vriendin, die daar nog niet bekend mee was. Als iemand vanuit zachte kracht puur en liefdevol kan voelen dan is Wendy dat. Ook bij mijn vriendin hetzelfde gevoel. Dus vol zin gaan we de lange reis aan. Als we aankomen staat er een stralende Wendy ons op te wachten in de deuropening. Na een hart verwarmend welkom gaan we met haar mee naar het geborgen zolderkamertje waar heerlijke lichtjes staan, voor ieder een dienblaadje met wat verassingen. Wendy heeft duidelijk op ons afgestemd. Het welkom zijn zinkt nog dieper in. De oefeningen raken direct. Een afwisseling van diepe ontspanning, creativiteit en invoelen bereid ons voor op het middag programma waarin we nog dieper gaan werken. Na een fijne lunch gaan we buiten verder. Heerlijk verkoeld onder een grote overkapping, intiem en beschut. Er mag zoveel geopenbaard worden. Prachtige processen liefdevol, krachtig en zuiver begeleidt door Wendy. Deze dag oversteeg onze verwachtingen. Wat hebben we veel mogen doorvoelen en met diepe inzichten, een warm hart en moe hoofd.. de auto weer in. Dankbaar voor deze prachtige dag! Wendy je bent een topper♥️ Greet www.hsp-atelier.nl

1 op 1 familie opstelling / systemisch opstellen Hey Wendy, graag wil ik je even bedanken voor alles! Ik voel me echt heeeel rustig sinds vrijdag. Ik lijk weer te “leven” geen donkere gedachten meer gehad en alleen nog maar leuke dingen gedaan dit weekend! Nu lekker aan het wandelen.❤️ Je bent een topper

Ik wil even mijn bijzondere ervaringen met de opstellingen meedelen. Ik ging naar Wendy met een thema in mijn hoofd, maar wauw wat er telkens aan de oppervlakte komt vanuit het onderbewustzijn geeft me telkens weer mooie inzichten, echte eyeopeners en ruimte, vrijheid en opluchting om zo steeds dichter bij mijn ware zelf te komen en mezelf te kunnen zijn. Een gevoel van verlichting. Dank je wel Wendy je bent een kanjer.

Toen ik begin dit jaar aanklopte bij Wendy, was ik een wrak. Constant paniek en overmand door negatieve gedachten. Ik zat helemaal vast en wist werkelijk waar niet meer waar ik het zoeken moest. Ik wilde rust in mijn hoofd en in mijn leven. Weer met beide benen krachtig op de grond en in het leven staan. Maar hoe? Tijdens mijn 1e afspraak met Wendy heb ik naar mijn gevoel alleen maar zitten janken, zij leerde me “te gronden” en ik weet nog dat ik dacht en zei🤭: dit ga ik NOOIT kunnen zonder dat die criticus in mijn hoofd zijn waffel houdt! Wendy heeft me na die afspraak een zelf ingesproken gronding oefening opgestuurd. Als ik voelde dat ik in overmand werd door paniek en negativiteit: oefening doen. De eerste tijd had ik dat wel tig keer per dag nodig…maar langzaamaan en na meerdere afspraken had ik ze steeds minder nodig. De afspraken waren soms heftig en enorm confronterend met mijn eigen ik. Maar nu, maanden later, kan ik niet geloven waar ik nu sta. Ik heb mijn oude baan na bijna 19 jaar vaarwel kunnen zeggen en ben een heel andere weg ingeslagen. Sta weer met beide voeten op de grond en kan mezelf weer horen denken zonder altijd maar negatief gezanik dat de overhand neemt. Tuurlijk hoor ik hem nog wel eens, de criticus en zijn metgezellen, maar ik ben de baas nu! Ik luister naar ze maar zet ze daarna weer lekker op hun plek. Lieve Wendy jij was de eerste belangrijke stap! Duizendmaal dank voor je geduld, je begrip en je lieve woorden.

Het groeitraject kwam voorbij op Facebook.  Dat sprak mij wel aan omdat ik steeds tegen bepaalde zaken aan liep. Ik ben heel trots en dankbaar dat ik ermee gestart ben. Hetgeen wat mij aanspreekt in dit traject is dat het niet alleen communicatie is maar ook oefeningen zoals gronden, meditatie en visualisatie. Verder stelt Wendy je erg op je gemak. Met de juiste handvatten van Wendy en mijn eigen inzet ben ik het laatste jaar ontzettend gegroeid. Dit wordt ook opgemerkt door mijn naasten. Ik sta veel meer in verbinding met mijzelf en heb veel meer energie. Omdat het mij zoveel positiefs oplevert en ik graag aan mijzelf wil blijven werken ben ik met veel enthousiasme bij Wendy aan groeitraject 2 begonnen. Linda van der Heijden

Dankzij de cursus “Innerlijke Criticus” heb ik geleerd om mijn leven niet meer te laten saboteren door invloeden en conditioneringen die je van kinds af aan belemmeren. Persoonlijk denk ik dan aan de saboteur, de pleaser en de pusher, de bitch in mezelf die vaak in mijn leven de kop op steken op momenten dat ik liever anders had gereageerd en welke mijn leven saboteren. Hiermee leren omgaan zorgt ervoor dat IK weer de leiding heb over mijn leven. Als resultaat heb ik nu een heel rustig, kalm en zelfzeker iemand geworden die weer volop geniet van het leven. Ik voel dat ik nu beter en gemakkelijker controle heb over mijn invloeden uit mijn hoofd en kan er mee spelen. Ook ben ik beter en efficiënter geworden in mijn dagelijks leven en werk.       Raf

Wendy zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, mede doordat ze een lieve en warme uitstraling heeft. Daarnaast is ze eerlijk en prikt ze snel door patronen en ‘muurtjes’ heen. Ik ben blij met Wendy als coach! Als ik geweest ben, voelt het alsof alles meer op z’n plek valt en ik weer verder kan met mijn leerproces. De meetings wisselen elkaar af en het is nooit hetzelfde. Het zou voor iedereen goed zijn om regelmatig te reflecteren en stil te staan bij de uitdagingen van het leven. En voor hulp daarbij, is Wendy uitermate geschikt! Dankjewel voor alles.

Lieve Wendy, jij bent een topper! Ik heb aan jouw sessies super veel gehad. Fijn dat je zoveel mensen hier mee kunt en gaat helpen dichter bij zichzelf te komen. Dikke kus!

Lieve Wendy, In september 2019 wist ik even niet meer wat ik met mezelf aan moest. Er was heel veel gebeurd in mijn leven en wist zelf even geen uitweg meer en had hulp nodig. Ik heb bij jou aangeklopt en dat was maar goed ook! Ik ben bij jou een persoonlijk traject gestart en wat was dit heftig maar tegelijk ook erg veel inzichten gekregen. Ik moest het uiteindelijk natuurlijk zelf doen, maar wat heb jij me daarbij goed geholpen en sta nu zo anders in het leven. Ik kan weer genieten en zit niet meer altijd in mijn hoofd. Natuurlijk gaat het met ups en downs, zeker omdat rouwen niet stopt. Maar die downs zijn helemaal niet meer lang en wat ben ik je daar dankbaar voor. De meditaties helpen mij ook om een moment voor mezelf te pakken en het is heerlijk om even helemaal zen te zijn. Ik heb aanvullend ook de cursus innerlijke criticus gedaan, wow wat heb je veel stemmen in je hoofd… Maar hoe fijn is het als je die kan dempen of zelfs niet meer hoort! Lieve Wendy, ik wil je heel erg bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan! Ik kan het daarom ook iedereen aanraden om een traject bij jou te volgen, je krijgt er zoveel meer rust van in je lijf en dat verdient iedereen! ❤️xxxxxxxxxxx❤️ L.J.

Rust in je hoofd. Dat zou fijn zijn!!!Rust in mijn hoofd dat ken ik niet, het gaat de hele dag door, het is normaal dat je de hele dag met jezelf praat,  niet dan, doet toch iedereen? Zodra ik wakker word begin ik al tegen mezelf te praten. Ik zag de workshop staan en keek er eigenlijk heel sceptisch tegen aan, hoe krijg ik rust in mijn hoofd? Dat is wel wat ik wil, rust !!!!!! Mijn aandacht bleef ernaar toe gaan en heb uiteindelijk toch de stap genomen en contact met Wendy gezocht. Na een heel prettig gesprek, vol geduld en begrip ben ik het aan gegaan. De eerste keren was het behoorlijk confronterend en verwarrend. Ik ben ik, en daarom heen heb ik al die stemmen die zeggen wat ik moet doen of niet moet doen.?? Huh de vraagtekens bleven komen maar ergens in mijn hoofd snapte ik beetje bij beetje, het begon me steeds meer op te vallen wie er aan het woord was. Wat een drukte.  Ik of de criticus of een van de andere schreeuwers. Elke keer vielen er meer en meer kwartjes. De criticus vertelde dat ik het niet moest doen, deze workshop.  Soms had ik moeite om te gaan, maar elke keer als ik er was werd het me steeds meer duidelijker, hoe en waarom deze negatieve stemmen vertelde wat ze dachten dat het beste voor me was. Dus ik werd geleefd. Nu zijn ze er nog, maar ze zijn liever, stiller en ik hoor mezelf weer. nu neem ik de leiding. Ik ervaar steeds meer en meer rust in mijn hoofd, en ook in mijn lichaam. Het opgejaagde, zenuwachtig gevoel heb ik niet meer. Ook daar meer rust in gevonden. Dus een top ervaring! Blij dat ik het heb gedaan heb! Echt de moeite waard om het aan te gaan. Ik ben er elke dag mee bezig en het levert me zoveel op! Wendy dankje wel voor je vertrouwen, je geduld en je inspiratie, en je luchtigheid. liefs Ingrid

Ik heb een online opstelling gedaan bij Wendy naar aanleiding van langdurige pijn in mijn schouder. Wendy is een hele sterke voeler en zeer opmerkzaam. Ik heb al heel wat opstellingen gedaan waarbij ik als het lastig werd me onbewust afsloot en bij mezelf wegging. Wendy merkte deze beweging bij mij op een liefdevolle wijze op waardoor ik daadwerkelijk mocht voelen wat er te voelen was. Zonder mezelf te saboteren of in mijn overlevingsmodus te stappen! Dank je Wendy, je bent een kei in je vak. Ik ben met jouw deskundige hulp los kunnen komen uit een verstrikking in de familielijn en de pijn in mijn schouder is inmiddels minder. Ik kom zeker vaker terug. Liefs Lieda

Ik heb een opstelling bij Wendy gedaan over zichtbaarheid. Wendy doet dit met zoveel liefde, geduld, gevoel en expertise, echt heel fijn. Het was een hele bijzondere ervaring en het heeft me enorm geholpen. Het is echt onvoorstelbaar hoeveel er in zo’n sessie gebeurt en wat er naar voren komt. Patronen die al in vorige generaties in mijn familie zaten en die ik (onbewust) had overgenomen en die nu doorbroken zijn. Het klinkt misschien wat zweverig, maar dat is het helemaal niet. Wendy is heel down to earth en pakt heel concreet je probleem aan. Ik zou iedereen die een opstelling wil doen, aanraden om naar Wendy te gaan. Ik had de opstelling online via Zoom, omdat ik niet bij Wendy in de buurt woon. Ik was benieuwd of dat wel zou kunnen, maar dat ging prima! Het was eigenlijk net zo vertrouwd en het voelde heel dichtbij., ook al was het via een scherm. Liefs Marieke

Ik heb bij Wendy verschillende online opstellingen gedaan. Het was elke keer bijzonder en verrassend welke kant het op ging. Meestal was het anders dan ik van te voren dacht, mijn mind kon er dan niet helemaal bij. Wendy werkt heel intuitief en is enorm goed afgestemd op jou waardoor ze de juiste interventies kan doen om de onderste steen boven water te krijgen en ‘het probleem’ bloot te leggen. Het is echt bijzonder hoe zij dat doet en dat is wat mij betreft een gave! Dat leer je niet uit de boeken of door veel te oefenen, dat heb je gewoon in je. En dat heeft Wendy. Ik raad iedereen aan juist bij Wendy opstellingen te doen, het gaat je veel inzicht en heling geven en last but not least het zet transformatieprocessen in gang. Niet alleen voor jou, maar ook voor de dierbaren om je heen. Met vriendelijke groet. Laura van Groeningen

Onvoorstelbaar hoe dit halfjaar mij veranderd heeft! Ik liep altijd op de toppen van mijn tenen, de omgeving af scannen en was altijd moe, mijn gedachten die door raasden. Nooit eens een moment van rust. Zelfs in mijn lichaam had ik nooit rust. Moe, moe en nog eens moe, mijn lichaam en geest. Standje overlever zoals jij dat zegt. Ik voelde me niet begrepen door mijn omgeving, eenzaam en vaak voelde ik me alleen op de wereld. Na twee burn outs en verschillende therapieën kwam ik per toeval jou tegen. (Toeval bestaat niet he?) Wat ben ik blij dat ik jou tegen ben gekomen, dat je me hebt laten inzien hoe ik dingen anders aan kan pakken. Ook al was het soms behoorlijk confronterend en niet altijd even makkelijk. Het heeft me echt geholpen om uit mijn hoofd te komen mijn plek in te nemen, in mijn gezin en zeker in de wereld. Ik geloof weer in mezelf! Dat wat ik kwijt was heb ik met vallen en opstaan teruggevonden. Neem 100 % verantwoordelijkheid voor mijn leven!!!! En daar ben ik trots op!!! Wendy bedankt voor je vertrouwen, je warmte, je lessen en coaching. Ik kan het iedereen aanraden die terug de leiding over zijn eigen leven wil nemen!!! Op naar deel twee van het traject. Heb er zin in!!!! Liefs Monique

Lieve Wendy, zo ontzettend bedankt voor je openhartigheid, fijn om eindelijk iemand gevonden te hebben die senl doorheeft hoe ik me voel. tot snel.

Op aanraden van mijn zus ben ik bij Wendy terecht gekomen. De sessie was echt een openbaring. Ik heb verschillende therapeuten al gesproken, maar Wendy heeft het complete plaatje. Daarbij laat ze je op je gemak voelen. Het voelde echt als een warm bad. Dankje wel Wendy!

Ben over de helft van het groeitraject en ik ben nu al zo ongelooflijk blij. Dat wilde ik even delen.zo blij met wat ik allemaal al bereikt hebt. Wat een stappen dat ik gemaakt heb en al heb durven zette bijna ongelooflijk en ik ben nog niet klaar. !!!! Het motiveert me enorm om verder te gaan. Ik kan het iedereen aanraden, dank je wel voor af en toe een schop onder mijn kont te geven. Dikke knuffel Tanja S

Al jaren kamp ik met slaapproblemen, niet in slaap kunnen komen, niet door kunnen slapen, nooit niet helemaal fit zijn. Na enkele sessies kan ik zeggen dat ik vrijwel bijna elke nacht heerlijk slaap. zzzzzzzzzzzzzzz Een wereld van verschil. Zie je in dromen land lieve Wendy

Zo leuk hoe je de ouder kind meditatie geeft, zelfs voor mij als mama is het heel fijn. Zeker een aanrader wij zijn fan!!!!

Ik heb zoveel geleerd uit het traject dat ik bij Wendy heb gevolgd, het was een pad met ups en downs, het mezelf tegen komen vond ik heel erg moeilijk. Ik heb geleerd dat het oke is om niet alle touwtjes in handen te hebben, het leren los laten, het niet in anderen hun plaats denken over welke mening ze over me zouden kunnen hebben. Nu bekijk ik het anders, de vraag is niet meer, zouden ze mij leuk vinden? Nee, zou ik hen leuk vinden? Negativiteit leren los laten en omzetten in positiviteit. Mezelf graag zien, en me goed voelen dat is belangrijk, mezelf ook eens voorop plaatsen en leren nee zeggen. Dankjewel Wendy, je hebt mijn leven verrijkt ❤️ x Ann

Toppie Wendy ❤️ het is een super leerzaam traject het geeft inzicht in je manier van leven en wat je anders zou kunnen doen. Waardoor je uiteindelijk meer rust ervaart, minder piekert, beter op je gevoel durft te vertrouwen en echt kunt genieten ❤️ Renske

Ik ben een aantal maanden geleden gestart met het persoonlijk groeitraject. Tijd maken in mijn agenda voor mezelf was al gelijk de eerste opdracht. Om de 2 weken had ik een gesprek met Wendy, niet wetende waar dit gesprek naartoe zou leiden. Veel invloeden van buitenuit (familie-vrienden-sociale media-…) bepalen allerlei gedragingen. Wendy analyseerde deze invloeden en door middel van visualisaties en thuisopdrachten kwam dat bij mij tot inzicht. Na een sessie bij Wendy vond ik de rust terug in mezelf en kon ik alles veel beter relativeren. Gaandeweg maakte ik voor mezelf een positieve evolutie terug naar mijn eigen waarden en normen, terug naar mijn eigen kracht. Dankjewel Wendy om me meermaals terug met men neus op de feiten te duwen maar ook om me terug te laten zien waarvoor ik sta en wie ik werkelijk ben!

Zeker een aanrader!!!! Wendy is echt een hele lieve dame, met haar voetjes op de grond, niks niet zweverig. ze neemt alle tijd voor je en voelt precies aan wat er speelt. Ben blij dat ik jou gevonden heb. gun dit iedereen!! Liefs Anja

Praktijk de Veerkracht