Agenda

Donderdagavond  even weken
Lees meer >>

Oermoeders, grootmoeders, voormoeders, moeder, toekomstige moeders. In de eerste workshop zijn we aan de slag gegaan om terug tegen de verbinding aan te gaan met je vrouwenlijn. We hebben ontdekt waar het stropt in ons leven en het inzichtelijk gemaakt. Bijvoorbeeld de angst voor afwijzing of om niet gezien te worden, je minderwaardig voelen, of de eeuwige strijd met anderen. Lees meer >>  

Vrouwenlijn, jij als vrouw bent verbonden met jouw vrouwenlijn, met je moeder, haar moeder, haar moeder, haar moeder, haar moeder, haar moeder tot aan de oermoeder. Wanneer ieder op zijn eigen plek staat in de lijn stroomt het onvoorwaardelijk liefde, levensenergie en kracht naar je toe.

Je staat in je kracht en leeft voluit, je voelt je veilig, geliefd en het leven gaat als vanzelf.

Wanneer je niet op je eigen plek staat neem je (on) bewust verschillende thema’s over. Blokkades en onzuiverheden.
Lees meer >>  

Een (familie)opstelling, ook wel systemisch werk genoemd, kan je helpen helderheid te krijgen in onbewuste patronen en belemmering. Door een opstelling nemen we een kijkje in het onderbewuste om de belemmering-klacht-probleem-overtuigingen inzichtelijk te maken om zo meer bewustzijn hierop te creëren. Een familieopstelling is geen oplossing voor je probleem, het wordt inzichtelijker voor je hoe en waarom je doet zoals je doet, zodat je er zelf mee aan de slag kan gaan.

In een familiesysteem heeft ieder zijn/haar eigen plek. Door een gebeurtenis kan het zijn dat je van je eigen plek afgaat om zo onbewust op een andere plek in het systeem te gaan staan waardoor deze verstoord raakt en niet meer kan stromen. Door op een andere plek te gaan staan neem je de ‘problemen’ van de ander over en kun je niet met je eigen thematieken aan de slag. Door terug te gaan naar je eigen plek in het systeem laat je hetgeen wat van de ander is bij de ander en kun je zelf met je eigen ‘problemen’ aan de slag. Wanneer iedereen op zijn eigen plaats staat in het familiesysteem kan er weer stroming ontstaan in het systeem en kan er weer liefde, kracht en steun ontvangen worden.

Wil je hiermee aan de slag:
Lees meer >> 

Het bos is de ideale plek om tot rust te komen, midden in de natuur. Weg uit de drukte van de dag. Stilte en gewoon zijn.

Vanuit rust kunnen er zoveel mooie dingen ontstaan, we zijn ons er vaak niet van bewust dat we maar door en door gaan, alle geluiden van de dag, de prikkels van radio, tv, telefoon, het verkeer, mensen om ons heen noem maar op… We blijven prikkels ontvangen en verwerken en dat kost energie. Zodra we ons ontdoen van al deze prikkels kunnen we ons zelf weer horen, en voelen.
Lees meer >>

4 daagse workshop
Je vertrouwen is beschadigd, je veiligheid ontnomen, je bent geraakt in je diepste kwetsbaarheid.

Seksueel trauma heb je in zoveel vormen en maten, maar allemaal maken ze je tot iets wat we eigenlijk niet willen zijn, slachtoffer. En zeker ben je slachtoffer van wat je is overkomen, iets wat niet had mogen gebeuren. Het heeft je gevormd tot wie je nu bent.Hoe mooi is het om je pijnen te helen en vrij te zijn. Vrij in je eigen leven wie jij werkelijk bent. Je kracht terug nemen, je veiligheid, je vertrouwen in jezelf en de ander.

Er is zoveel onbegrip bij je ontstaan, ongeloof, verwarring, boosheid, walging, onveiligheid en nog veel meer. Niet alleen naar jezelf toe, maar ook naar de dader. En niet vergeten de wereld om je heen, waar je je verhaal hebt durven delen, of misschien niet hebt kunnen of durven delen . Ook vanuit hier is er verwarring, boosheid, onbegrip naar het hele gebeuren.
Lees meer >>  

4 daagse workshop

Mijn hart is gebroken, verscheurd en versplinterd.
Ik weet niet hoe ik mijn hart lijmen moet…

Het liefst zou je hem terug heel maken, terug naar het gevoel wat je voor het verlies had.
Heel, liefdevol in verbinding en kloppend.

Tijd heelt alle wonden wordt er gezegd. Is dat zo? En moet je daar dan op wachten? En hoe lang duurt dat dan?
Nee, tijd heelt niet alle wonden. De bedoeling is dat je met de tijd leert omgaan met je  wond, je pijn, verdriet en gemis. Met het verlies van de ander. Je bent niet alleen de ander verloren, maar waarschijnlijk ook jezelf of een deel ervan.

Je leeft nu niet, of niet helemaal, je staat in standje overleven. Overleven van al deze pijnlijke gevoelens. Hoe fijn is het om terug te gaan leven, echt te gaan leven en vanuit daar om te gaan met deze pijn?
Lees meer >>  

Praktijk de Veerkracht