Agenda

Donderdagavond  even weken
Lees meer >>

Je vertrouwen is beschadigd, je veiligheid ontnomen, je bent geraakt in je diepste kwetsbaarheid.

Seksueel trauma heb je in zoveel vormen en maten, maar allemaal maken ze je tot iets wat we eigenlijk niet willen zijn, slachtoffer. En zeker ben je slachtoffer van wat je is overkomen, iets wat niet had mogen gebeuren. Het heeft je gevormd tot wie je nu bent.Hoe mooi is het om je pijnen te helen en vrij te zijn. Vrij in je eigen leven wie jij werkelijk bent. Je kracht terug nemen, je veiligheid, je vertrouwen in jezelf en de ander.

Er is zoveel onbegrip bij je ontstaan, ongeloof, verwarring, boosheid, walging, onveiligheid en nog veel meer. Niet alleen naar jezelf toe, maar ook naar de dader. En niet vergeten de wereld om je heen, waar je je verhaal hebt durven delen, of misschien niet hebt kunnen of durven delen . Ook vanuit hier is er verwarring, boosheid, onbegrip naar het hele gebeuren.
Lees meer >>  

Mijn hart is gebroken, verscheurd en versplinterd.

Ik weet niet hoe ik mijn hart lijmen moet…

Het liefst zou je hem terug heel maken, terug naar het gevoel wat je voor het verlies had.
Heel, liefdevol in verbinding en kloppend.

Tijd heelt alle wonden wordt er gezegd. Is dat zo? En moet je daar dan op wachten? En hoe lang duurt dat dan?
Nee, tijd heelt niet alle wonden. De bedoeling is dat je met de tijd leert omgaan met je  wond, je pijn, verdriet en gemis. Met het verlies van de ander. Je bent niet alleen de ander verloren, maar waarschijnlijk ook jezelf of een deel ervan.

Je leeft nu niet, of niet helemaal, je staat in standje overleven. Overleven van al deze pijnlijke gevoelens. Hoe fijn is het om terug te gaan leven, echt te gaan leven en vanuit daar om te gaan met deze pijn?

Lees meer >>  

Ervaar je regelmatig stress? Slaap je niet goed…
Ben je snel overprikkeld? Of heb je lichamelijke klachten?

Ervaar en leer wat etherische oliën voor jouw kunnen betekenen. Hoe ze jouw in je dagelijks leven kunnen ondersteunen op fysiek, mentaal en spiritueel gebied.

Nieuwsgierig…

Dan is deze workshop iets voor jou!

Op deze avond krijgt iedereen een fijne spray mee naar huis.

Kosten: €. 22.50

Deze workshop word gegeven door Susan Neijens.
Aanmelden kan via info@praktijkdeveerkracht.be of https://www.instagram.com/susanneijens
Liefs Susan en Wendy.

Een (familie)opstelling, ook wel systemisch werk genoemd, kan je helpen helderheid te krijgen in onbewuste patronen en belemmering. Door een opstelling nemen we een kijkje in het onderbewuste om de belemmering-klacht-probleem-overtuigingen inzichtelijk te maken om zo meer bewustzijn hierop te creëren. Een familieopstelling is geen oplossing voor je probleem, het wordt inzichtelijker voor je hoe en waarom je doet zoals je doet, zodat je er zelf mee aan de slag kan gaan.

In een familiesysteem heeft ieder zijn/haar eigen plek. Door een gebeurtenis kan het zijn dat je van je eigen plek afgaat om zo onbewust op een andere plek in het systeem te gaan staan waardoor deze verstoord raakt en niet meer kan stromen. Door op een andere plek te gaan staan neem je de ‘problemen’ van de ander over en kun je niet met je eigen thematieken aan de slag. Door terug te gaan naar je eigen plek in het systeem laat je hetgeen wat van de ander is bij de ander en kun je zelf met je eigen ‘problemen’ aan de slag. Wanneer iedereen op zijn eigen plaats staat in het familiesysteem kan er weer stroming ontstaan in het systeem en kan er weer liefde, kracht en steun ontvangen worden.

Wil je hiermee aan de slag:
Lees meer >> 

Vrouwenlijn, jij als vrouw bent verbonden met jouw vrouwenlijn, met je moeder, haar moeder, haar moeder, haar moeder, haar moeder, haar moeder tot aan de oermoeder. Wanneer ieder op zijn eigen plek staat in de lijn stroomt het onvoorwaardelijk liefde, levensenergie en kracht naar je toe.

Je staat in je kracht en leeft voluit, je voelt je veilig, geliefd en het leven gaat als vanzelf.

Wanneer je niet op je eigen plek staat neem je (on) bewust verschillende thema’s over. Blokkades en onzuiverheden.
Lees meer >>  

Praktijk de Veerkracht